pátek 11. listopadu 2011

Světoví politici

Ahoj lidičky,
tak už jste to slyšeli? Berluskony končí. Možná se teď divíte, jakto že znám italského premiéra, ale odpověď je lehká. Prostě se zajímám o slavné lidi. Každý den si o nich čtu na internetu, občas si koupím Blesk nebo Super, prostě abych byla v obraze a měla se pak s kamarády o čem bavit. No, a tohodle chlapíka musí znát každý, ne? Těch milenek kolik měl. A nebo pamatujete si ještě, jak mluvil anglicky? To bylo ještě předtím, než chudáček přišel o své zoubky.



No, z amerických prezidentů si pamatuji akrotát teď toho černocha a pak taky pana Klintna, který se nechal vykouřit Lewinskou. Ale to není všechno, nemyslete si, ještě znám další politiky. Třeba, eh, no, teď toho Papandrelase, toho Řeka co dotáhl krach téměř do zdárného konce. S ním je spojený ten Francouz jak udělal děťátko italské modelce (proto Italové říkají, že všechno pěkné ve Francii pochází od nich, víte že třeba DiKaprio, ten malíř, byl také Ital? A jeho obrazy jsou teď v Lůvru, viděla jsem to ve filmu s Henksnem). A jednou přišel tenhle týpek před novináře i opilý!



No, ale úplně nejraději mám našeho prezidenta. Proto také nechci aby se volil nový. Vemte si, jak je slavný. Nejdří se hádá s Grenpísákama o oteplování, a když už to začne být moc ohrané, prostě jede někam na návštěvu a tam ukradne propisku. Proto jsem mu také jednu poslala, aby měl radost a nemusel dál čórovat. A nedávno, aby se nezapomnělo na jeho aférku, zase u klokanů neprošel bezpečnostním rámem, prostě týpek největší.
Pac a pusu:*
Vaše Barbie Girlová

Pane prezidente, to je pro Vás:-P

Žádné komentáře:

Okomentovat