úterý 15. ledna 2013

Bitva národa

Ahoj lidičky,
tak je po prvním kole voleb a vypadá to, že občané se rozdělili na dva nesmiřitelné tábory. Jedni volí Karla a nikoho jiného, druzí zase Zemana (a žádná jiná varianta nepřipadá v úvahu). Ani jedna strana si není zas tolik jistá klady svého kandidáta, všichni však ví, proč by neměl být zvolen právě oponent.
Každý, kdo volí Karla Švarcenégra dává svůj hlas někomu, kdo neumí ani mluvit, usne při jakékoliv příležitosti a s největší pravděpodobností se nedožije ani konce mandátu. Navíc pankáč Karel je vlezdoprdelkování Evropě a, co si budeme nalhávat, i Kalouskovi. Takže zvolíme-li tohoto favorita mladých, volíme vyšší daně, souhlas s Klausovou amnestií a šlechtického rakušáka na pražském hradě. Švarcenégra sice propaguje spousty známých lidí, ale volba prezidenta není volba Superstar!

Karel Havlíček Borovský
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden, ten je generál,
a druhý je kardinál
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden drží karabáč,
druhý říká »Otčenáš«;
zle, matičko, zle!
Zle, matičko, zle!
Švarcenberci zde:
jeden, ten je arcibiskup,
a druhý je taky .......,
zle matičko, zle!

Hlas pro Miloše Zemana je hlas pro politického dinosaura, který má (a vždycky měl) problémy s pitím a hlavně, dvě slova která ho diskriminují: Opoziční smlouva. Za doby Zemana se začala rozrůstat korupce, tenhle chlapík se kamarádil s místním podsvětím a vůbec je jeho vláda spojována s miliony afér. Důchodce a jezevec z Vysočiny má nevybíravý slovník a oproti Švarcenégrovi asi poleze do zadku někomu jinému, než EU. Takové Rusko také není špatné. Jo, a abych nezapomněla, byl v komunistické straně.

Tak vidíte, lidičky, volba není opravdu lehká. Ale nebuďte nenázorový, ukažte svou barvu. Označkujme se jednotlivými plackami a vyražme do hospod hustit naše protiargumenty i ostatním. Zkusme je přetáhnout na naší stranu. No a když se nenechají, rozvažme s nimi kontakty - a to až tak, že je vymažeme i ze seznamu přátel na Facebooku.
Pac a pusu:*
Vaše Barbie Girlová

Žádné komentáře:

Okomentovat