čtvrtek 10. ledna 2013

Prezidentský speciál: Zuzana Roithová

Ahoj lidičky,
při všem tom představování jednotlivých kandidátů bych málem zapomněla na ženy. Evropská unie trvá na tom, aby bylo jejich obsazení nějak procentuálně koridováno, prostě aby bylo vidět více žen. Proto Vám dnes řeknu svůj názor na Zuzanu Roithovou. Stojí za to jí volit, nebo ne? Předvolební průzkumy ukazují, že nemá nejmenších šancí dostat se do druhého kole a dát jí hlas je to samé, jako ho vyhodit do koše. Ale ruku na srdce. Sama jsem tyto průzkumy také dělala - stylem že jsme zalezli do hospody, objednali si pivo a v partě kamarádů přemýšleli, co by asi tak ostatní zaškrtli. Vždyť těmto věcem nevěří ani statistik Fischer!!!
Zuzka je doktorka, což je velké plus, kdyby se například při oficiální návštěvě anglické královny její výsosti něco stalo, může být hned na místě operována. Navíc je velkou zastánkyní klasické rodiny, což znamená že určitě podporuje ten známý vzorec, že jedna rodina by měla mít něco málo přes dvě děti, aby národ nevymřel (i když Roithová o tomto asi neslyšela, neboť má jen jedno děcko).
Zuzana Roithů pochází od lidovců, velmi slavná strana proslavená několikaset skandály, kterých se ovšem naše kandidátka úspěšně vyhla. Nemá ráda gaye, homosexuály, buzíky, buzny, bukvice ani další podobné lidi a zásadně nesouhlasí, aby jim bylo umožněno mít dítě. Takže u nás nejspíš neprojde rodina jako ze seriálu Jak jsem potkal vaši matku, kde Barneyho teplý bratr spolu se svým přítelem adoptovali baby. A ten karnevalový pochod Prahou také asi dostane útrum. Mno, nikdo není dokonalý, ani tato křestaňka, která nejspíše po svém zvolení odevzdá veškerý státní majetek církvy (nebo snad jenom kostely? a nebo už se tak stalo?).
Pac a pusu:*
Vaše Barbie Girlová

Obrázek z aktualne.centrum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat