středa 23. ledna 2013

Kariéra v Mekáči

Ahoj lidičky,
tak jak se Vám daří? Původně jsem se dneska chtěla zase zmínit o našich dvou kandidátech, ale nekonec jsem se rozhodla, že je už nechám na pokoji. Vždyť přeci nevolíme nikoho tak významného. Pouze umožníme jednomu starému člověkovi, aby si za naše peníze cestoval pět let po světě. Je jen na nás, či si bude objížděť konference a pozvání na západě či na východě (a nenechte se vyvést z míry, Moskva je jedno z nedražsích měst světa, takže je fakticky úplně jedno, kdo bude zvolen). Možná by byla nejlepší plichta, kdyby bylo umožňeno vládnout oběma kandidátům zároveň. Švarcenégrovi přes den, a Zemanovi přes noc. Oba by to prospali a byl by klid.
Teď ale k tématu. Pokud stále nevíte co v životě, kam by se měla ubírat Vaše životní cesta, kariéra v Mekáči je jasnou volbou. Aby tento fástfůd přilákal do svých řad čerstvou krev, natočil náborobé motivační video.
Věčná studetka Katka, která se ještě po třicítce plahočí ve škole (nejspíše nějaký humanitní obor) si našla úplně skvělou brigádu. Práce se ze začátku jeví jako příliš těžká, ale krů Jirka je tu od toho, aby všechno lehce a srozumitelně vysvětlil, takže Katko, začínáme. V McDonaldu mají docela velkou možnost kariérního růstu. Všichni začínají na cheesburger, postupně se mohou vyšlplhat na solení hranolek a když ani po pár letech nemají žádný vážný průšvih (jako že pravidelně nezapomínají přidávat do čízů okurky), mohou postoupit až na točení šejků!
I systém odměn je pyramidový. Například s žlutou jmenovkou máte o korunu na hodinu víc. Dokážete si pak představit managery s červenou jmenovkou? Tato síť tají jejich platy, ale takový manager pro Prahu může mít až 70 hrubého na hodinu, a to už se pak opravdu vyplatí o tomto jobu přemýšlet! I on však začínal v kuchyni.
Katka končí školu za dva roky. Snad to zde nijak nezvoře a bude mít po škole kde pokračovat. Přeci jen. Možnost zaučovat nováčky s univerzitním diplomem je lákavá nabídka, rozhodně lepší než jako fylozof prodávat párky v rohlíku.
Pac a pusu:*
Vaše Barbie Girlová

P. S.
Pokud jste zastánci, že číž bez okurky není číž, po tomto videu hned vzniklo nové tričk:
Podívej, zrovna jedeme cheeze

Žádné komentáře:

Okomentovat